Koncepció

A XXI. században - az űrhajózás és technika századában, amikor a technológia legújabb vívmányai irányítanak és mozgatnak mindent, talán egy kicsit meglepőnek tűnhet, hogy egy professzionális, high-tech ruhamárkát a természet erőivel folyamatos kölcsönhatásban élő, mégis egyre csökkenő lélekszámú népcsoportról neveztünk el. A POSh™ ruházat úgy segít majd Téged, ahogy egy serpa szolgál a legnehezebb körülmények között. A serpák az általuk tisztelt és megértett Természettől kapják ezt a fantasztikus erőt, a környezettől, amellyel harmóniában és teljeségben élnek együtt.

A POSh™ team tagjai a természetet járva, a saját és mások túratapasztalatait felhasználva egyedi, külön technikát fejlesztettek ki a sí, snowboard, kerékpározás és a vitorlázás szerelmeseinek.

Másrészről a POSh™ kollekciója maximálisan kiszolgálja a “street” vonal, azaz az utcai viselet elvárásait. Ezek, a mindennapokra megtervezett ruhadarabok és kiegészítők természetesen magukba foglalják a technikai fejlesztéseket, így nemcsak túrázás alatt élvezheted a kényelmi és minőségi “POSh™-előnyöket”.

 

 

Mason
Digit
Nelly2